Bedankt Tom!

juni 24, 2022
Tom Lohuis – Djops

Bedankt Tom!

Aan al het moois komt een einde, of toch niet?

De naam Tom Lohuis is al enkele keren voorbijgekomen op de socials van Djops Uitzendgroep. Maar wie is die gozer nu eigenlijk? Deze enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende stagiair heeft veel voor ons betekent. Daarom zetten wij hem dan ook graag in het digitale zonnetje op zijn laatste stagedag.

 

Wie is Tom?

Stel jezelf eens voor!

“Ik ben Tom, een 20-jarige student aan het Windesheim. Met interesse in het vak marketing zit ik op de opleiding commerciële economie op de juiste plek. In mijn vrije tijd korfbal ik graag en geef hier ook graag training aan enthousiaste korfballers.”

 

Wat heeft Tom voor ons betekent?

De stageperiode van Tom heeft een half jaar geduurd. Vanaf het moment dat hij binnenkwam in februari is hij een absolute meerwaarde voor ons team. Zo heeft hij geholpen bij het bouwen en lanceren van de DjopSelect website, de sociale media pagina’s opgezet/verbeterd en meegeholpen bij events als de SpeedMeets in  samenwerking met het WSP/UWV.

 

Wat gaat Tom nu doen?

Aan al het moois komt een eind, maar niet voor Tom. Hij blijft werken voor Djops Uitzendgroep en daar zijn we erg blij mee! Ondanks dat Tom voor zijn opleiding nog 2 jaar heeft te gaan, blijft hij daarnaast ons team gewoon versterken. Nadat hij op een welverdiende vakantie is geweest gaat hij weer op volle kracht blogs schrijven, sociale media berichten maken en vacatures schrijven.

 

Bedankt!

Het laatste woord is natuurlijk aan Tom:

“Ik heb een hele leuke periode gehad bij Djops Uitzendgroep! Ik wil hiervoor mijn leuke collega’s bedanken en in het bijzonder Hans en Fernando. Tot slot wil ik iedereen bedanken die de blogs hebben gelezen en de website bezocht!”

 

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!