Dag van de flexmedewerker

Header dag van de flexmedewerker
juni 16, 2022
Tom Lohuis – Djops

Dag van de flexmedewerker

“De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen.” Deze mooie woorden motiveren dan ook waarom vandaag zo belangrijk is. Op de 3de donderdag van juni is het dan ook dag van de flexmedewerker. Vier dit door die ene flexwerker op kantoor een complimentje te geven.

 

Ontstaan van deze dag

In 2017 is deze dag ontstaan vanuit een initiatief binnen de uitzendorganisaties. Door elke 3de donderdag van juni de flexwerker te prijzen, krijgt deze groep wat extra aandacht, een bedankje voor zijn of haar werkzaamheden. Met minder zekerheid dan hun collega’s met een vast contract, kunnen ze dit steuntje in de rug vaak goed gebruiken. Met 2,6 miljoen flexwerkers, vormt deze groep een aanzienlijke deel van onze beroepsbevolking. Bijna 30% van alle werkenden.

 

Wie worden er verstaan onder de flexwerkers

Zoals het CBS aangeeft is er voor een flexwerker geen standaard definitie. In Nederland wordt over het algemeen flexibele arbeidsrelatie bedoeld. Maar ook wordt er vaak naar zzp’ers gekeken. Van flexibele arbeidskrachten zijn er 2,5 miljoen in Nederland waarbij er 1 miljoen zzp’ers zijn.

 

De link van DjopSelect met flexwerkers

DjopSelect heeft een breed scala aan banen op haar website. Waarbij er veel fulltime banen zijn is ook de keuze aan parttime banen zeer groot. Daarom ondersteund ook DjopSelect de dag van de flexwerker. Wil je ook flexwerker worden? Twijfel niet en neem contact met ons op! En wie weet kan ook jij dag van de flexwerker vieren volgend jaar!

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!