Djops SpeedMeet was een succes!

SpeedMeet 18 mei succes
juni 2, 2022
Tom Lohuis – Djops

Djops SpeedMeet was een succes!

Op woensdag 25 mei was het dan zo ver, de DjopSelect SpeedMeet. In samenwerking met WSP-regio Amersfoort werden aan de Ohmstraat 10b in Nijkerk de deuren geopend voor een groep werkzoekenden. Deze keer lag de focus op de administratieve banen.

 

De opkomst

Op de gezamenlijke uitnodiging met het WSP is een grote groep enthousiastelingen afgekomen. Verwelkomd met een lekkere gevulde koek en een smakelijke kop koffie maar vooral een goed gesprek. In korte gesprekken leerden we elkaar kennen om vervolgens samen te bepalen wat de best passende volgende stap zal worden. De eerste kandidaten zijn diezelfde dag nog voorgesteld bij verschillende mooie opdrachtgevers. Zodat ook deze mensen kunnen doen waar zij goed in zijn.

 

Administratieve vacatures

De SpeedMeet is dus georganiseerd met als doel om de administratieve vacatures in te vullen. De vacatures die wij aanbieden met betrekking tot administratie zijn de volgende:

  • Logistiek Administratief Medewerker
  • Algemeen Administratief Medewerker
  • Financieel Administratief Medewerker
  • Customer Care Medewerker
  • Servicedesk Medewerker
  • En nog veel meer!

Zit hier een baan tussen die jou aanspreekt? Neem dan snel contact met ons op! Of wil je meer vacatures bekijken, neem dan even een kijkje op onze vacature pagina!

 

De volgende SpeedMeet

Vanwege het grote succes van deze SpeedMeet, gaat DjopSelect in de toekomst meer van dit soort evenementen organiseren. Mocht je deze ook bij willen wonen, volg ons dan op sociale media en hou de website goed in de gaten.

Tot de volgende SpeedMeet!

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!