DjopSelect en MatchQ werken samen voor jou!

april 26, 2022
Fernando Heyliger – Djops

DjopSelect en MatchQ werken samen voor jou!

Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het in kaart brengen van je kwaliteiten één van de belangrijkste punten. Om jou te helpen met het vinden van je kwaliteiten is Djops met MatchQ de samenwerking aangegaan. Door middel van een wetenschappelijk gevalideerde test krijg je op een makkelijke en overzichtelijke manier inzicht in jouw kwaliteiten.

 

Wie is MatchQ

Door data driven solutions helpt MatchQ bedrijven beslissingen te nemen en zo succesvoller te zijn. Met de verschillende assessments die zij aanbieden, kan je je ontwikkelen en je skills in kaart brengen. Één van deze assessments is de skilltest. Hier maakt DjopSelect vanaf nu gebruik van.

 

Wat houdt de MatchQ skills test in?

Het is vaak lastig om te vertellen wat je competenties zijn. Daarom is deze skilltest zeer handig. Met deze test wordt inzicht gegeven in jouw human capital. Op deze manier kan jij nog beter je talenten benutten. Op deze manier weet jij waar je goed in bent en waar nog kansen laat liggen om je te verbeteren.

 

Hoe werkt de scan?

De vragenlijst is via deze link in te vullen. Vervolgens duurt het ongeveer 15 minuten om de lijst met vragen in te vullen. Na de scan ontvang je een persoonlijk Talent Rapport. In dit rapport staan jouw kwaliteiten en competenties beschreven. Daarnaast zie jij hoe je matcht op diverse branches en functies. Nu je weet waar je goed in bent en kun je aan jouw toekomstige werkgever laten zien waar je kwaliteiten liggen.

 

Samenwerking met DjopSelect

Maar wat voegt dit nou toe aan DjopSelect? Door jouw competenties in kaart te hebben, vinden we een baan die nog beter bij jou past. Om deze reden is de skilltest een mooie toevoeging aan het pakket van DjopSelect. Wil jij er ook achter komen wat jouw skills zijn? Maak dan snel de test via deze link! Plan vervolgens een gesprek met ons om samen jouw baan te vinden!

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!