DjopSelect organiseert SpeedMeet met WSP!

april 26, 2022
Fernando Heyliger – Djops

DjopSelect organiseert SpeedMeet met WSP!

Op woensdag 25 mei organiseert DjopSelect (zelfstandig onderdeel binnen Djops Uitzendgroep) een SpeedMeet. In samenwerking met WSP-regio Amersfoort wordt dit bij Djops, Ohmstraat 10b in Nijkerk, georganiseerd. We gaan in een kort gesprek op zoek naar een administratieve baan die het best past bij de werkzoekende die zich heeft aangemeld via WSP-regio Amersfoort. Dit doen wij altijd op basis van onze slogan: “Samen doen waar je goed in bent!”

 

Wat houdt de SpeedMeet in?

Tijdens de SpeedMeet krijgen wij een duidelijk beeld van de persoon achter de kandidaat. Vervolgens geven we op basis van competenties advies over bijpassende banen. Wij hebben een breed scala aan administratieve vacatures openstaan bij goede opdrachtgevers. De keuze is dus reuze en dit biedt een goede kans op mooie duurzame matches.

 

Waar wacht je nog op?

Dus ben jij op zoek naar een baan en wil je met plezier naar je werk?
Meld je aan via WSP-regio Amersfoort https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/speedmeet-voor-werkzoekenden-met-administratieve-achtergrond/
We zien je graag 25 mei!

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!