Samenwerken is meer dan samen werken!

mei 12, 2022
Tom Lohuis – Djops

Samenwerken is meer dan samen werken!

Bij DjopSelect staan 3 begrippen centraal: Samenwerken, Aandacht en Talent. We delen graag onze kennis met jou daarom gaan we graag dieper op deze begrippen in. We delen onze ervaringen en op welke manier wij hier elke dag mee werken. Lees snel verder en kom erachter hoe ook voor jou, samen met DjopSelect, deze begrippen meer betekenisvol kunnen zijn.

 

Wat hebben DjopSelect en samenwerken met elkaar te maken?

Bij DjopSelect draait alles om het begrip samenwerken. Niet alleen intern, maar ook extern waar we altijd in direct contact met onze werkgevers en werknemers. Respect en oprecht luisteren zijn hierbij de sleutelwoorden. Zo brengen we kwaliteiten samen. Door samen te werken komen we tot het beste resultaat. Dat is wat we bedoelen met -Samen doen waar je goed in bent-.

 

Hoe gaan samenwerken en aandacht samen?

Ook Aandacht staat centraal bij ons. In onze ogen ontstaat vanuit oprechte aandacht, respect & vertrouwen. Van daaruit ontstaan weer duurzame samenwerking. Door deze goede band op te bouwen krijgen werkgevers die loyale werknemer. En werknemers juist weer de duurzame baan die ze zich zo graag wensen.

 

Talent en samenwerken is een schot voor open doel

Naast Aandacht en Samenwerken is Talent ook een begrip wat goed samengaat met DjopSelect. Wanneer je als werknemer goed weet wat je talenten zijn en deze kunt inzetten voor je werkgever ben je waardevoller en is het aannemelijk dat je voor langere tijd met plezier je werk uitvoert.

 

Het is dan wel belangrijk dat je weet over welke talenten je als werknemer beschikt. Daar helpen we je als DjopSelect bij door het inzetten van onze Skilltest. Zo krijgen zowel werknemer als werkgever beter zicht op de verschillende talenten en door deze verduidelijking vergroten we de kans op een mooie, waardevolle en langdurige samenwerking.

 

Onze slogan

Door deze 3 begrippen  als basis te nemen zijn we gekomen tot onze slogan binnen DjopSelect: Samen doen waar je goed in bent!

 

Want samenwerken is meer dan samen werken!

 

 

Bronnen

De coach train

Pharos

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!