Tineke doet waar ze goed in is!

juni 9, 2022
Tom Lohuis – Djops

Tineke doet waar ze goed in is!

Voor de blog van deze week staat niet een vast thema centraal, maar één van onze toppers! Tineke is via DjopSelect gestart bij één van onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers; Remkes Convenience B.V. in Barneveld. Na een tijd hier actief aan het werk te zijn geweest, vertelde ze met trots dat ze op haar plek zit. Door samen te doen waar we goed in zijn, werkt Tineke op de juiste plaats.

Interview

Om het enthousiasme van Tineke met anderen te delen hebben we haar een paar vragen gesteld!

 

Hoe heb je de samenwerking met DjopSelect ervaren?

“De samenwerking met DjopSelect is heel prettig geweest! Er is goed geluisterd naar mijn wensen voor een nieuwe uitdaging. En dit is dan ook in een korte tijd gerealiseerd!”

 

Wat heeft je positief verrast bij Remkes?

“Ik ben heel erg positief verrast door Remkes! Vanaf het eerste moment had ik al een goed gevoel bij mijn nieuwe collega’s. Door veel contact en leuke uitdagingen voelde ik me meteen betrokken bij het bedrijf.”

 

Wat betekent ‘Samen doen waar je goed in bent’ voor jou?

Dit betekent de individuele kennis van mensen bundelen om samen een krachtig team te worden. Dit krachtige team kan vervolgens zorgen voor optimale resultaten en successen die vervolgens ook samen gevierd kunnen worden!

 

Samen doen waar je goed in bent!

Door onze krachten te bundelen is Tineke dus zeer tevreden met de plek waar ze zit. Maar ook Remkes is blij met het verschil wat Tineke kan maken. Ben jij ook op zoek naar een plek waar jij je thuis kan voelen zoals Tineke bij Remkes? Bekijk snel de vacatures op onze vacature pagina!

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!