Wat is jouw skill?

juli 15, 2022
Tom Lohuis – Djops

Wat is jouw skill?

Vandaag, 15 juli, is een dag die in het teken staat van iets belangrijks! Vandaag is het namelijk World Youth Skills Day. Deze zo gehete wereld jongeren talenten dag staat volledig in het teken van jongeren die een talent hebben! Wat ons betreft dus alle jongeren. Of je nou goed bent in het bouwen van huizen of goed bent met cijfers, jij staat in het zonnetje vandaag.

 

Hoe is deze dag ontstaan?

In 2014 riep het United Nations General Assembly 15 juli uit tot World Youth Skills Day. Deze dag staat volledig in het teken van hoe belangrijk het is om jonge talenten aan te nemen met talenten zoals ondernemerschap of een sterke wilskracht. Sinds de oprichting van deze dag is de verbinding tussen jongeren, bedrijven en opleidingsinstituten een stuk sterker gemaakt.

 

Wat staat hier centraal?

Zoals je inmiddels wel begrijpt staan de jongeren hier centraal. Maar wat zijn nou de doelen van deze dag? Waarbij het eerdere jaren veelal ging over COVID-19 en de invloed hiervan op jongeren en hun talenten. Zal dit jaar de nadruk veelal liggen op hoe de jonge talenten gaan ontwikkelen in verhouding tot de economie na de corona crisis. Daarnaast wordt er gesproken over hoe jonge talenten hun kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen en versterken. Op deze manier worden jongeren die ergens goed in zijn alleen maar beter!

 

Wat is mijn talent?

Iedereen heeft zo zijn eigen talent en is vaak goed in één specifiek ding. Maar wat is jouw talent? Daar hebben wij de oplossing voor! Met de DjopSelect skills test kom jij erachter wat jouw skills zijn. Door dit in te vullen weet jij ook, op Worls Youth Skills Day, wat jouw talenten zijn!

 

DjopSelect en jonge talenten

Deze dag is ook voor DjopSelect belangrijk. Jonge talenten houden niet alleen mede de economie draaiende, zij zijn de toekomst! DjopSelect werkt veel samen met deze talenten. Door mensen met specifieke kwaliteiten te koppelen aan bedrijven die hiernaar op zoek zijn, komen we samen tot het beste resultaat. Samen doen waar je goed in bent! Daar draait het ten slotte om!

 

World Youth Skills Day – 15 July (worldskills.org)

World Youth Skills Day | United Nations

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!