Welkom Mike!

Welkom Mike
augustus 5, 2022
Tom Lohuis – Djops

Welkom Mike!

Omdat DjopSelect snel groeit is capaciteit hard nodig. Daarom zijn we erg blij om Mike aan boord te hebben om het team van DjopSelect te versterken. Een jonge enthousiaste vent die erg leergierig is en zeker wat toe wil en kan voegen aan DjopSelect.

 

Wie is Mike?

“Ik ben Mike, 21 jaar en kom uit Hoevelaken. Ik studeer nog aan Hogeschool Windesheim waar ik na de vakantie aan mijn laatste jaar ga beginnen. Naast school ben ik fanatiek voetballer bij S.C. Hoevelaken in het team JO23-1.”

 

Wat gaat Mike doen?

Mike gaat het team van DjopSelect versterken als recruiter. Op zoek naar de juiste kandidaten en deze koppelen aan de mooie vacatures van onze opdrachtgevers. Daarnaast zal Mike zijn afstudeerstage hier volbrengen vanaf 2023.

 

Welkom!

Heeft Mike er zin in? “Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan als recruiter. Ik denk dat ik veel kan leren en ook een mooie toevoeging kan zijn voor de organisatie. Samen met alle collega’s ga ik er een mooie tijd van maken.”

Andere mensen vinden dit ook interessant

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Kom met ons in contact!

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!