Ik heb Talent

Samen doen waar je goed in bent!

Goed tot je recht komen

Om goed tot je recht te komen heb je een werkomgeving nodig waar je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten en deze verder kunt ontwikkelen. Aan de buitenkant van een bedrijf kun je niet zien of dit het bedrijf is waar dit mogelijk is. Bij DjopSelect weten we dat wel. Wij kennen onze partners als geen ander en kunnen samen met jou bepalen welke bedrijven bij jouw kwaliteiten passen. Maar wat zijn jouw kwaliteiten? Bij DjopSelect helpen we je om hierachter te komen. Samen met onze partner MatchQ hebben we unieke skilltest ontwikkelt, een handig hulpmiddel zodat jij weet wat jouw kwaliteiten zijn.

DjopSelect

DjopSelect is een zelfstandige unit bij Djops Uitzendgroep. DjopSelect is met haar recruitment de aanvulling op het uitzenden en ZZP bemiddeling bij Djops Uitzendgroep. Hiermee maakt Djops haar dienstenpakket voor opdrachtgevers compleet. Alle diensten en disciplines onder één dak, makkelijk en vertrouwd. Bij DjopSelect ligt de focus op functies vanaf MBO en kan een opdracht worden uitgevoerd in uitzenden, werving-selectie en detachering.

Wat maakt ons uniek?

Centraal stellen van jou als mens en professional is wat we doen bij DjopSelect. als jij tot je recht komt, dan komt dat het werk ten goede en dat levert een win-win op voor alle betrokken partijen.
Dit doen we vanuit DjopSelect door jou Aandacht te geven. Vanuit oprechte Aandacht gaan we samen op zoek naar jouw Talent. Dit doen we met passie en oog voor kwaliteit uitvoeren.
Met veel plezier samenwerken en duurzaam verbinden, dat is waar we voor gaan.

Om dit ook echt samen te doen hanteren we de volgende transparante werkwijze:

Samen doen waar je goed in bent!

Ondertussen bij DjopSelect

Blijft op de hoogte van DjopSelect.
Vorige
Volgende

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Contact opnemen

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!