Ik zoek Talent

Samen doen waar je goed in bent!

Talent binnen je organisatie

Als werkgever weet je als geen ander hoe belangrijk Talent binnen je organisatie is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar bedrijven die graag samenwerken met Talent en Talent ruimte bieden om te ontwikkelen. Bij ons staat Samen werken centraal, door dit te koppelen aan Aandacht komen wij samen tot het beste resultaat. Door Talenten te koppelen aan de leukste bedrijven uit de regio komen er de beste resultaten. Samen doen waar je goed in bent!

Talent ruimte bieden

DjopSelect is een zelfstandige unit bij Djops Uitzendgroep. DjopSelect is met haar recruitment de aanvulling op het uitzenden en ZZP bemiddeling bij Djops Uitzendgroep. Hiermee maakt Djops haar dienstenpakket voor opdrachtgevers compleet. Alle diensten en disciplines onder één dak, makkelijk en vertrouwd. Bij DjopSelect ligt de focus op functies vanaf MBO en kan een opdracht worden uitgevoerd in uitzenden, werving-selectie en detachering.

Wat maakt ons uniek?

Door constant in direct contact met jou en je bedrijf te staan kunnen wij door samen te werken de kandidaat vinden die bij jullie past. De Aandacht die wij aan jullie geven helpt ons allebei naar het beste resultaat. Met oog voor passie en kwaliteit, worden jullie altijd gekoppeld aan het beste Talent.

Om dit ook echt samen te doen, hanteren we de volgende transparante werkwijze:

Samen doen waar je goed in bent!

Ondertussen bij DjopSelect

Blijft op de hoogte van DjopSelect

Vorige
Volgende

DjopSelect
Ohmstraat 10b
3861 NB Nijkerk

Contact opnemen

Neem contact op met David van der Helm op 06-14716981 of mail naar David via helm@djops.nl. Het is ook mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen dan direct contact met u op!